Реших да споделя някои от своите наблюдения и недоволство от управлението на България. Смущава ме фактът, че нашата страна продължава да се проваля и да стои в безизходна ситуация, въпреки че времето за промени и реформи отдавна настъпи.
Една от най-големите ми загрижености е корупцията, която се разпространява като пламък във всички сфери на българското общество. Независимо от това дали става дума за политически елит, бизнесменски кръгове или обикновените граждани, корупцията опустошава и изтощава нашата страна. Това не само пречи на икономическия и социален прогрес, но и влошава вярата на хората в нашите институции.
Освен корупцията, образованието и здравеопазването в България остават недостатъчно развити и не отговарят на нуждите на населението. Децата ни заслужават по-добро образование, което да ги подготви за предизвикателствата на бъдещето, а не да ги задължава да търсят възможности в чужбина. Здравеопазването трябва да бъде приоритет, като се гарантира достъп до качествена медицинска помощ за всички граждани, независимо от техния социален статус или местоживеене.
Друг проблем, който ме притеснява, е липсата на стабилност в политическата система на България. Вместо да се фокусираме върху създаването на стратегии и политики, които да подпомогнат и развият нашата страна, ние се забъркваме в политически скандали и битки за власт.